#Melancong atau Bercuti
POSTED ON Wednesday, October 31, 2012 AT 4:12 AM \\


wahh, Legoland? hahhaa. bukan tidak mahuku pergi. tapi banyak faktor yg tak cukup. bukan beri alasan. tapi belum masa lagi. mungkin dipenghujung tahun ni aku nak memiliki Android atau Iphone. apa apa pun aku tetap akan melangkah ke Legoland dengan dia suatu hari nanti. Boleh kan sayang:? :D hehehe. Kalau pun duit banyak, banyak benda nak buat. kalau dia nak shopping aku pun nak shopping. pilihan destanasi aku utk melancong atau bercuti tempat yg berpantai, hotel ada jacuzzi, and overseas. Sabah pun overseas jugak kann :P hehehe. Aku akan pastikan hidup aku tak kaya raya, cukup lah senang dan sederhana. duit aku akan habiskan kat bercuti dan melancong dengan isteri dan keluarga. biarpun aku terpaksa pakai kancil sekalipun. aku nak isteri aku pakai Myvi Kuning idaman dia. hehehe. aku sederhana takpe yg penting tak susah. tolenransi yg bijak dapat menghidupkan suasana harmoni antara aku dan dia. harap dia boleh pahami keadaan, situasi dan kerenah aku. aku tak memilih, yang penting dia bahagia dengan aku. Susah senang aku nak dia. Memang kalau diikutkan dalam garismasa hadapan aku ngn dia tak tiba lagi. tapi perancangan dan usaha sudah boleh dimulakan untuk menghadapi dan mengharungi liku like masa depan dengan si dia. Dan aku berharap Masa depan aku yg menunggu sentiasa sedia menghadapi dugaan dan cabaran utk menyayangi, mencintai, dan mengasihi Nazurah Binti Mohd Noor. 


" Rasa macam nak ajak Azri pergi Legoland. Nak tak sayang? :)" -(Zura,2012)